Brossa hipertextual i comiat

imagesJEQTYXRAArribem al final del semestre, i amb ell, al final de l’assignatura Escriptures Hipertextuals. Només queda acabar l’anàlisi lexicòmetrica que espero tenir finalitzada ben puntualment. Durant l’assignatura els alumnes hem anat escribin en un blog textes relacionats amb els hipertextes, Internet, xarxes socials i tot allò que ho envolta. Hi he dedicat menys temps del que m’hauria agradat, coses de ser treballadora, estudiant universitària, sindicalista i mare de família, es pot estirar molt el dia encara que té un límit. Però he gaudit de l’assignatura i dels companys, amb qui he comentat tot allò que anava escrivint, us ho agraeixo. Sóc conscient també que he participat poc a la resta de blogs dels companys, he mirat d’arribar allà on he pogut.

Dit això, que passarà amb aquest blog? Com ja he comentat no tinc temps per mantenir-lo i no el voldria deixar formant part de la gran quantitat de brossa hipertextual que volta pel núvol. Com diu la Comunidad Blogger en la seva entrada del 16 de març de 2016, el 95% dels blogs són abandonats per la falta de visites i el consegüent desencant del seu autor, sobretot perquè sembla que molts bloggers inicien projectes pensant que aviat en treuran profit, però no és tan fàcil com sembla. Com a curiositat en aquest blog mangasverdes.es recopilen “Dead blogs” es a dir, blogs abandonats. 

Com comenta la Meritxell Martí a Weblogs: diaris personals digitals “els blogs abandonats són molts: és tan fàcil obrir un blog com tancar-lo o, sobretot, abandonar-lo. Una ullada als cercadors ens fa constatar que molts blogs han quedat sense actualitzar des de fa temps, anys fins i tot, i que els seus gestors no s’han pres la molèstia de tancar-los. Tots els editors de blogs ofereixen l’opció de suprimir aquell blog, però rarament algú la utilitza. La desídia, la mandra o el cansament fan que senzillament es deixi abocat a l’univers virtual, com ciberbrossa, un recull de pensaments i imatges sovint comentades que serveixen de documentació”. Som mandrosos per naturalesa i sembla que el millor és passar… Haurem d’invertar alguna cosa per fer neteja dels mils de millions de webs i blogs abandonats a Internet, així com perfils de facebook i twitter i altres xarxes socials.

Dit això la meva intenció és tancar aquest blog un cop s’acabi l’assignatura. 

Fins sempre!

2 Replies to “Brossa hipertextual i comiat”

  1. Doncs estarà molt bé que el tanquis. Val a dir, però, que el motiu de no tancar un blog sovint té a veure no tant amb la mandra com amb l’esperança: l’esperança de tornar a trobar el moment per posar-s’hi.

    Jo mateix n’he tancat un (http://preguntasconrespuesta.blogspot.com.es/) però n’he deixat altres oberts a l’espera de poder-m’hi tornar a posar 😀

Deixa un comentari